Mød kursisterne

Vores kursister er forskellige. De kommer fra forskellige baggrunde med forskellige forudsætninger og de har forskellige fremtidsdrømme. Her har du mulighed for møde nuværende og tidligere kursister og læse om, hvorfor de har valgt at tage deres uddannelse på Nordvestsjællands HF og VUC

Det bedste ved VUC er helt klart det stærke sammenhold i klasserne, både mellem lærere og kursister. Det faglige niveau er passende, og de mange udfordringer, der forekommer i undervisningen, er utrolig givende, og lærerne er gode til at hjælpe både med personlige og faglige ting.
Mathilde, HF enkeltfag, Holbæk
Lyshåret pige med dreadlocks
Jeg er oprindeligt uddannet smørrebrødsjomfru, men efter at have været sygemeldt i næsten 10 år, skulle det ske noget nyt. Der var begyndt at være snak om, at jeg skulle have førtidspension, og det, nej, det kunne jeg simpelthen ikke se mig selv i. Jeg gik ind ad døren til VUC med mega angst, og så har jeg været her lige siden. Næste skridt er, at jeg skal videre på socialrådgiveruddannelsen.
Annette, HF enkeltfag, Kalundborg
Smilende midaldrende med briller og tatoveringer
Jeg kommer fra Brasilien og har været i Danmark i 4 år. Jeg går på VUC, fordi jeg synes, det er det bedste, jeg kan gøre for mig selv, og for at opfylde min drøm om at blive sygeplejerske. Jeg kan godt lide at hjælpe andre mennesker.
Manuella, 2-årig HF, Holbæk
Mød kursisterne
En af mange fordele ved at gå VUC er, at man kan sammensætte og skræddersy sin uddannelse efter behov og kompetencer igennem enkeltfag. I dette semester har jeg for eksempel dansk, engelsk og historie. Før jeg begyndte på VUC, gik jeg på grundforløb 2 som EUX gartner. På grundforløbet fik jeg seks højniveaufag, som jeg nu kan bygge videre på her.
Christian, HF enkeltfag, Holbæk
Smilende ung mand, der sidder i klasserum
Jeg er oprindeligt fra Bulgarien, men har boet i Danmark i 6 år. Lige nu er jeg i gang med 10. klasse på AVU, og efter 10. klasse vil jeg gerne fortsætte på HF. Uddannelse for mig er meget vigtigt, fordi det er vejen til at få et godt job.
Kristina, AVU, Kalundborg
Smilende kvinde med koralfarvet bluse sidder ved bord i klasserum
Før VUC var jeg på barsel, og før det, gik jeg i gymnasiet, men jeg fandt ud af, at det bare overhovedet ikke var noget for mig. Her på VUC er det mere seriøst, mens på gymnasiet, der handler det også meget om, hvordan man ser ud, hvad man laver i fritiden og alt muligt. Der synes jeg hurtigere man måske bliver accepteret her og bliver taget for den man er, i stedet for at skulle være alt muligt andet
Katrine, HF enkeltfag, Kalundborg
Smilende lyshåret pige siddende ved bord i klasserum

Uddannelser til mange behov

Har du brug for at kvalificere dig til videre uddannelse, forbedre dine muligheder i dit arbejdsliv eller få ny viden og inspiration, så har vi et bredt undervisningstilbud, tilrettelagt som enkelte fag eller sammenhængende forløb, og du kan også kombinere fag på forskellige niveauer.